Referenties

Elske van Osch / manager Wonen Volksbelang Helmond:

Ik heb Mechteld leren kennen als een enthousiaste en betrokken collega. Ze is erg kundig, weet van aanpakken en is communicatief zeer vaardig. Mechteld schakelt met gemak tussen strategisch, tactisch en operationeel niveau en voelt daarbij aan wat de behoeften en belangen zijn. Het is fijn samenwerken met Mechteld, biedt een luisterend oor, denkt mee en staat altijd voor je klaar.

Liesbeth Marchesini-Franso / directeur-bestuurder Tablis Wonen:

Mechteld heeft gedurende 5 maanden de manager Wonen tijdens haar bevallingsverlof vervangen. Mechteld is een absolute veelzijdige duizendpoot in de volkshuisvesting. Ze is van vele markten thuis en heeft veel parate kennis. Ze is zowel praktisch als beleidsmatig sterk. Hands-on waar dat moet en analytisch/beleidsmatig waar nodig. Haar positieve instelling, drive, enthousiasme én oog voor de mens maken haar een heel plezierige collega en een gewaardeerd MT-lid.

Gerard Velthuizen / directeur-bestuurder Woonwijze:

"Vreemd, maar bij jou heb ik altijd het gevoel dat je naast de organisatie staat, beetje buitenstaander bent, maar tegelijkertijd iemand bent die er helemaal bij hoort. Een betrokken buitenstaander, maar wel een van ons! Dat vind ik zo knap van jou.
Weet: ik ben ongelooflijk blij met mijn ingeving iets meer dan een half jaar geleden om je te bellen en om hulp te vragen. Zeker omdat jij daar op hebt gereageerd, zoals je hebt gedaan. Boven verwachting. Super. Dank daarvoor."


Jeannot Bechger / manager woondiensten Poort6:

"Mechteld, ik wil je heel erg bedanken voor wat je in korte tijd hebt neergezet. Niet alleen een goed afdelingsplan voor VVE beheer en Makelaardij maar ook de implementatie heb je voortvarend ter hand genomen. Je hebt dit gedaan met veel energie, doorzettingsvermogen en flair waardoor je de organisatie goed hebt meegekregen. Ik vind dat echt een prestatie van formaat. Daarnaast was je ook weer een hele fijne (tijdelijke) collega en vond ik onze samenwerking weer 'n feest!! Jeannot."


Ed de Groot / directeur-bestuurder Bouwvereeniging Volksbelang - Vianen:

"Eind 2007 heeft Bouwvereenging Volksbelang ervoor gekozen de organisatie klantgerichter in te richten. Er is een nieuwe afdeling Woondiensten opgezet. Om tot een goede inrichting te komen, was het noodzakelijk dat er nieuwe functieprofielen werden geschreven en nieuwe werkinstructies werden gemaakt. Vanaf januari 2008 is Mechteld voortvarend en enthousiast aan de slag gegaan. We hebben de inzet als zeer effectief, efficient maar vooral vanuit een mensgericht denkpatroon ervaren. Mechteld is in staat heel snel tot de DNA van een woningcorporatie door te dringen en daar praktisch naar te handelen. Ook de medewerkers konden bij het opstellen van nieuwe takenpakketten hun bezwaren en zorgen bij haar kwijt. De aangedragen oplossingen werden door hen zeer gewaardeerd. Door de inzet van Mechteld kon de organisatie in juni 2008 direct aan de slag met het Woondienstenmodel en vooral met enthousiaste en gemotiveerde medewerkers."


Guido Dekker / Interim personeelsadviseur / www.guidodekker.nl:

"Mechteld van der Vleuten ken ik al enige jaren en ik beveel haar van harte aan voor een interim of adviesfunctie op het ruime gebied van Wonen. Als personeelsadviseur werk ik graag met haar, omdat ze zonder aanziens des persoons haar (onderbouwde) mening geeft. Maar ze is zeker ook bereid te luisteren naar goede tegenargumenten. Wat bijzonder aan Mechteld is, is dat ze zowel beleidsmatig als hands on sterk is. Ze is dus een uitstekende gesprekspartner voor alle geledingen in een bedrijf. En niet onbelangrijk, Mechteld is gewoon een fijne collega om mee te werken."

Mechteld van der Vleuten Brugakker 1315 3704 WE Zeist M 06-51698188 E mail@mechteld.nl KvK KvK Utrecht 30214628